Anmälan och resultat St-Mäst

Stockholms mästerskapet är en av Sveriges största bowlingtävlingar när det gäller antalet startande. St-Mäst spelas i form av 19 deltävlingar. Mer information om St-Mäst hittar du och klickar på loggan bredvid.

Husligan – Sportringen Open

Måndag är MIN bowlingkväll!
Sportringen Open är namnet på vår husliga som spelas med 3-mannalag. Vi har 8 divisioner som spelar var 3:e måndag. Vi spelar en serie under hösten med start i början av september, avslutar sedan säsongen i maj med ett hejdundrande slutspel. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs.

Är ni sugna på att ha ett eget lag? Det kan vara i familjen, kompisgänget eller på ditt företag. Kontakta oss på Roslagsbowling så får du mer information.

 

Tabeller och spelscheman

 

Tisdagsligan

Mellan september och april pågår Tisdagsligan, detta är en husliga för pensionärer. Vill du och dina vänner ha ett eget lag i Tisdagsligan? Kontakta oss på Roslagsbowling så får du veta mer.

 

Halltävlingar

Påskägget 21/4
Årets roligaste tävling. Mix 8 serier där damerna slår första slaget i 4 serier, därefter herrarna i följande 4.  Vinn frukt och ägg. Startavgift 360:- per par. Anmäl er till hallen.

Hör gärna av er för mer information och frågor